Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synapskollaps


sparken satt där den skulle
i tinningen

synapskollaps
mentalt koma
i ett halvår

ett halvår av totalt
självförakt
kallsvett
och en tom blick

sex jävla månader
tills ett leende
äntligen valde att
tränga igenom
hans bleka ansikte

om än bara
för att vända

när spark
nummer två
knockade honom



på obestämd

framtid...












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-06 19:20



Bookmark and Share


  Emme VIP
Starkt och tänkvärt, mycket bra.. Som vanligt =)
2010-06-10

  aol
såskrämmande
2010-06-06

  Shininkagemusha
starkt, om än lite tappat tempo på slutet.


Kanske mer ur luften ; "den andra sparken satt också där den skulle"
Fast jag är iofs sjukt förtjust i upprepningar.

Men bra och tajt i det lilla formatet.
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP