Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IQ befriad text om en mygga

en mygga surrar i mitt öra
jag hatar det
det låter så
vidrigt irriterande

jävla mygga

nästa gång jag ser den
ska jag säga
att den är dum




Fri vers av horror vacui
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-06 22:29



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
haha. underbart det blev. det är stunden som styr. inte IQ..tror jag?
2010-06-07

  Drömkram
såå gulligt! Kram
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui