Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting kan man sälja med mördande reklam......


Zumba






När Zumba dansar i valkars timma
ja, då guppar det här och där.
Flåset ligger som svettigt pärlband
muskler knegandes, spottar, svär.

Rythmiken går ifrån fingertoppar
genom axlar och bukens sfär.
Lilla gumpen och fetlårs-skanken
ner till vader och lilltå kär.

Sen börjar ryggen att på sig röra
som den vildaste glaciär.
Höfter spelar, man rullar rumpa,
hakan dallar som solitär.

Så har vi gäddhängets dallerfladder
och biceps önskliga karaktär.
Liten fallos och liten snipa
på repet faller ju redan här.

Att köra racet i två minuter,
det kostar krafternas karriär.
Då ligger flåset som svettigt pärlband,
man både spottar och fräser svär.









ME/2010




Fri vers av Madjori
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-07 12:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
roligt med en fin liten berättad historia rakt igenom till både rim och igenkännandes karakteristiskt målerisk tavla
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori