Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt jag drömde något som...

i natt vaknade jag
av mitt eget skrik igen
som vanligt rann svetten
och gjorde täcket fuktigt

som vanligt drömde jag
drömmar utav ondo
för inte fan kan det här betyda
något gott?

den här gången
gömde sig skuggor i garderoben
med yxor och motorsågar
som dom högg sönder mig med
när jag öppnade dörren

du väcktes av mitt gråt
verkade aningen förvirrad
men du lyckades lugna mig
och jag kunde somna om

jag fortsatte drömma
allting vände
till något jävligt konstigt
för helt plötsligt
bodde du och jag i jokkmokk

och vi skulle på konsert
med beatles typ
du skulle fixa biljetten
medan jag åkte flygplan
hem till mamma

jag vet inte varför
men jag skulle låna hennes nagellack
för jag hade slut på mitt eget
jag var ju tvungen att ha fina naglar
inför konserten

men istället för att flyga hem därefter
så hamnade jag på min gamla skola
tillsammans med en tjej jag känner
som ville visa mig något

så hon tog min hand
drog mig till skoltoaletten
som var flera tusen stycken
på rad i världens längsta korridor

det stank så jävla illa där
och någon man stod och pissade
ner i rännan
han log för han var så stolt
över sitt piss

jag fattade ingenting
tyckte bara allt var jävligt konstigt
sen var jag sur också
för att jag missade konserten

sen vaknade jag igen
lagom förvirrad
och jag tänker att det är jävligt lustigt
hur extremt sjuka saker
man kan drömma




Fri vers av horror vacui
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-07 13:07



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet. =) Och drömmar, det är sanslösa historier ibland. =)
2010-06-07

  aol
känner igen, så bra du beskrev din drö, jag bara ryckes med,
2010-06-07

  PPQ
love it
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui