Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag testar bara att skriva första bästa som dyker upp i huvudet. Utan någon ansträngning alls. Bara för att komma över perfektionoian...


"Mannen med skånes längsta tunga"

idag kikade jag in
på aftonbladets hemsida
som jag alltid gör
när jag sitter vid datorn

och i något hörn
fanns en text
som jag fick upp ögonen för

"mannen med skånes längsta tunga"

och så en bild från "mitt klipp"
jag bryr mig inte ens om att titta på det
är säkert helt ointressant
men jag tänker ändå att...

varför ska han uppmärksammas?
jag har också en lång tunga
för jag kan peta på min näsa med den
sen kan jag faktiskt vifta på öronen också

hah!
jag är mycket coolare än honom!

(och detta är nog det mest onödiga
jag någonsin skrivit)




Fri vers av horror vacui
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-07 13:39



Bookmark and Share


  Drömkram
Du skriver gulligt ärligt.Men du har rätt om all meningslös information som svämmar över oss. Tror dock att jag gärna skulle vilja se dig vifta på öronen, skratt :) Kram
2010-06-08

  kollrigheter
Skillat xD
2010-06-07

  aol
ler fan jag når inte min näsa med min,
och inte kan jag vifta med öronen,
men jag gläds över att du kan, ler,
2010-06-07

  Nina Nightwish
:)
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui