Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När (1984)

När mörker faller
över jorden
och solen
sänker sig i havet

När mörker faller
över mig
och tårarna
aldrig tycks ta slut

Då tänker jag
på dig och på mig
Då önskar jag
att du vore här hos mig

Ta mina händer i dina
Ge mig tröst
Ta mina tårar
Ge mig tröst

Vän
jag behöver dig
i medgång
som i motgång

Jag behöver
dig


När trädens knoppar
i grönska slår
och marken täcks
av blommor, vita blå

När himlen ljusnar
och snön smälter bort
och solen väcker allt
till liv igen

Då tänker jag på dig och
på mig
Då tänker jag
på allt
vi kunde fått

Då önskar jag
att du vore här
igen
Då önskar jag att du
vore vid min sida igen

Ta mina händer
i dina
Ge mig tröst
Ta mina tårar
Ge mig tröst

Vän
Jag behöver dig
i medgång
som i motgång

Jag behöver
dig



(E.A. 1984)





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 627 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-07 20:41



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt, väldigt fint. =)
2010-06-08

  Johan Bergstjärna VIP
Ja, bra skrivet; människa behöver människa...
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)