Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag än gör...


Du ger mig en blick
och ett svagt leende
Medan du förklarar
varför du inte kan

Du kommer med undaflykter
för att undkomma nått
Något som skrämmer dig
och något som är jag

Jag vet inte hur jag ska reagera
eller hur jag ska uppföra mig
För du finner alltid något fel
Är det inte mig, är det nån annan

Men jag har tröttnat nu!!
Trött på att vandra i natten, i regnet
för att dölja tårarna du framkallat
Jag är trött på dina lögner och svek!


För vad jag än gör
så räcker det aldrig
Vad jag än säger
är det aldrig nog

För hur jag än gör nått
blir något alltid fel
Hur mycket jag än vill
saknas det alltid en bit




Fri vers av Sikska
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-07 22:50



Bookmark and Share


  aol
en sorgesam dikt, kram ruggig typ som kan vara så
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska