Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarerotik i bersån.




I MIN HAMMOCK B3:a MED LESLEY

 

Vi är passionerade. Omslingrar varann som vildvin röda.
Har handen om hennes bröst. Med andra knådar jag skinkorna.
Hon och jag kysser. Glufsar. Äter bokstavligen upp oss. Med mun.
Ögon. Och ljud. Hennes hand om mitt stånd. Röda hästsvansen.
Glittrar i solstrimmorna. Gungan knarrar. Borde smort den tänker
jag när mina fingrar hittar hennes våta. Mjuka. Varma...
Roterar inne i. Hon suckar. Jag andas häftigt. Hon med handen fram
och tillbaks. Rytmiskt. Lugnt. Hon darrar som i ett cresendo.
Jag känner att bara om en sekund så exploderar det. NU!
Färgkaskad. Ljudet av trummor. Mellotron. Baspedaler. Gitarrkaskad.
Värsta symfonirocksmattan. Hennes röst uppe på. Så vacker.  Porlande.
Sista tonen i sången. Just före applåder. Stående ovationer.
Svett. Kroppsvätskor. Trötta. Fullkomliga. Upplösta. Förälskade. Erotiserade.
Bara kroppar. Gungal lätt i vinden. Klädhögen. Övergiven.
Myran på din vrist. Ett meningsfullt liv.

Vi är passionerade. Omslingrar varann som vildvin röda.Har handen om hennes bröst. Med andra knådar jag skinkorna.Hon och jag kysser. Glufsar. Äter bokstavligen upp oss. Med mun.Ögon. Och ljud. Hennes hand om mitt stånd. Röda hästsvansen.Glittrar i solstrimmorna. Gungan knarrar. Borde smort den tänker jag när mina fingrar hittar hennes våta. Mjuka. Varma...Roterar inne i. Hon suckar. Jag andas häftigt. Hon med handen framoch tillbaks. Rytmiskt. Lugnt. Hon darrar som i ett cresendo.Jag känner att bara om en sekund så exploderar det. NU! Färgkaskad. Ljudet av trummor. Mellotron. Baspedaler. Gitarrkaskad.Värsta symfonirocksmattan. Hennes röst uppe på. Så vacker.  Porlande.Sista tonen i sången. Just före applåder. Stående ovationer.Svett. Kroppsvätskor. Trötta. Fullkomliga. Upplösta. Förälskade. Erotiserade.Bara kroppar. Gunga lätt i vinden. Klädhögen. Övergiven.Myran på din vrist. Ett meningsfullt liv.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar