Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade dikten i en skrivbok och tänkte det var dags att publicera den. Den får vara vad den är helt enkelt!


Du har inte ringt

Klockan är 6
Du har slutat nu
Jag vet det
Du borde ha hunnit slå
Mitt nummer
Vid det här laget
Men så klart
Du kan ju inte alltid
ringa
Fast du har ju trots allt slutat
Vad kan egentligen
stoppa dig
Kö i trafiken såklart
Du är ju alltid så
ansvarsfull
När det gäller något viktigt
som oss
Fast det klart
Du har ju inte ringt
Och jag vet att du har slutat
Jag kan dina
arbetstider utan
och innan
Fast det klart
Kanske någon elev
Stannade kvar
Och tvingade dig att prata
Och säkert har du
jättetråkigt
och längtar efter mig
Fast du har ju inte ringt
Och du har slutat jobba
Det kanske var en bilolycka
Kanske är du
inblandad
Nej såklart!
Då borde iallafall
sjukhuset ha ringt
Men min telefon
är fortfarande tyst
Kanske var eleven
för snygg
kanske...

kanske kunde jag ringa.




Fri vers av Fenomena
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena