Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Jag kan känna doften av dig ibland
Känna smaken av dig i min mun

Känna din närvaro och veta att du tänker på mig ibland

Jag har minnen av dig
Av oss

De känns så levande
Som om vi upplevde dem igår
Ibland idag

Min saknad är stor
Min längtan är större

Vi ses inte ofta
men det sker ibland

Min lycka är som störst då
Att få vara i din famn
Ibland




Fri vers av habibty
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 16:05



Bookmark and Share


  marjasara
fint vännen :)
2010-06-27

    ej medlem längre
bra dikt jag känner igen mig i.
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty