Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semsterminnen



Jag hittar gamla bilder. Semesterbilder. Vi ser ut som en lycklig familj.

Min syster är ett barn. Jag är olycklig . Min pappa är tjock.

Men jag fylls av ömhet. Jag ser att de försöker. Vi ser ut som en lycklig familj.

På en bild står jag och stirrar in i ett stort akvarium med små exotiska fiskar. Och ser olycklig ut. Mina föräldrar ler och min syster är ett barn. Min bror jag jag aldrig förstått.

Min syster barnet har fått glas i foten och jag gör en min som säger:
snälla fota mig inte.

Det finns en bild på trappan där pappa slog sig sönder och samman och där de tyska turisterna inte hjälpte honom . Och vi skrattade. Och skrattade. Som en lycklig familj. Och min tjocka pappa hade ont. Ibland skrattar vi fortfarande.




Fri vers av meeeww
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww