Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torsdag morgon

kommer tidigt genom höstregnet och vinden
stiger in i teatern
trycker igång ett antal knappar och del för del lyses den upp.
högt och tydligt säger jag
"god morgon teatern, hur mår du?"
jag tror han mår bra.
"han läcker lite" säger minna
tittar upp över läktaren och taket.
det gör han, regnet smyger sig in.

golvet ska torkas varje morgon
kaffe sättas på.
den nya dagen befästas.

jag tycker om att vara tidig. sätter på vivaldi högt, högt
och börjar torka det stora scengolvet

regnet droppar ner över stolarna, kaffet ner i kannan

teatern mår bra.
jag också.




Fri vers av meeeww
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-06 16:46



Bookmark and Share


  Christine Bylund
åh du har skrivit!
det är bra ström, talangfull finlandsfru :)
2008-10-14

  Sofiapoema
Jasså, känner igen detta som ett sms, ack jaja, vackert.
2008-10-07

  Pölsa
får mig att sakna teaterlivet :D tack för känslan!!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww