Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halshuggning utan lakan

Vad jag tänker på? Att det egentligen är jävligt enkelt.
Gå i fängelse, gå direkt i fängelse utan att passera gå.

Jag tänker på att jag spelade Tjechovs ”Björnen” med lappsjuka och nu några år efter sitter jag i Malmö och funderar över texten. Jag kommer knappt i håg den. Men den påminner om nu.

”jag har begravt mig inom fyra väggar”

Allt mod och handlingskraft jag hade har gått i fängelse, direkt.

Jag tänker på att jag har mördat en man. Det ordet vill jag inte använda. Men nu är det så. Enkelt. Och jag har inte hört av mig till någon sen dess.

Jag antar att jag helt enkelt har, gått i fängelse, direkt, utan att ringa nån.

Sommaren som jag har längtat efter är utanför mina gardiner och jag dömer den till fängelse.

Jag tänker att egentligen är det hela mycket enkelt.

Rakt upp och ner.

Kors i taket.




Fri vers av meeeww
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-08 16:21



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
ojoj, så bra. Hög igenkänningsfaktor, tyvärr..
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww