Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eiganes Hjemtjenst


bikupa av bin

Kronan, vingar som ni har fast dem syns inte
V i är många som vill tacka er, men hur? det vet vi inte
I såna mörka, tysta vägar hittade ni oss
Natt eller dag ni finns alltid för att hjälpa oss
Någon som är sårrad ! bara ni som hörs sina tårar
Och så kan bli lätt att hitta eran bikupa av bin
Hjemmebaserte tjenester Eiganes, där hittar man hela socialt hjälpen
Också som ræddar alla ynga och gamla
Utan er, hur skulle vi uppleva?
Rädda oss, bara ni som har den äkta styrka
änglar ni är, hoppas att ni bli flera bikuppor i detta paradiset
Ni ger hopp till alla för framtid, så lämna aldrig oss

tack för eran hjälp!




Fri vers av zineb
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-08 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zineb