Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi såg det aldrig

 

när morgonen kom

den söndagen

var vi beredda att utplåna dagar

fylla dem med närvaro av varandra

men aldrig mer skulle vi mötas

tänk om vi vetat

***

fåglarna sjöng så dystert

och när vi åkte hem

böjde sig hela naturen i sorg

som ett farväl till oss

till det äkta i kärlek

***

men vi såg det aldrig

 




Fri vers av sunnanvind
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-08 21:35



Bookmark and Share


    JJ VIP
Ibland kan blindheten va skonande, ibland förrödande... fin dikt! Mvh. JJ.
2010-06-09

  kärleks ängel
så underbart skrivet!! bokmärks!!
2010-06-09

  anits VIP
Du berör så fint med dina ord
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind