Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPEGLINGAR



Korkad, ensam, ful och skild...

Vad säger dig din spegelbild?

Och misslyckad på alla sätt...

Är det en spegling som är rätt?

Maktlös, svag och utan hopp

med en åldrig, uttjänt kropp.

Är det den du föddes till,

i tron att alla ont dig vill?


Nej, kom och spegla dig i mig

så ger jag vingarna till dig...

De vingar som du föddes med

i valet ditt att stiga ned...

Du är den ängel du har glömt

då speglingarna har fördömt.

Men, kom och spegla dig i mig

Jag ser ju ängeln där i dig!




Fri vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 814 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-09 13:48



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Camilla!

En styrkande och skinande spegling. Hälsar vännen Fredrik
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP