Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foxes mate for life

klättrar på syrenens smala grenar nu igen
det får bara bära eller brista nu
dina ord river grästets klorofyll
som om du inte vet eller menar vad du säger

du tog inspirationen med dig när du lämnade mig
i drömmarna klättrar jag på taken
och skriker ditt namn

för jag skulle så jävla gärna dansa våran dans
igen
igen
och igen




Fri vers av fakieform
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-19 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform