Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit flagg....




Visst är det sant att jag inte riktigt är som alla andra.

Men vem är egentligen det?


Rädslor burade in mig i
Svensson fabrikens schackspel
och jag förlorade.


I de utslagnas rike var jag konung
om än en timme i taget.
Men det skulle kostat mig livet att regera där.


Först när jag kapitulerade
i kriget mot mig själv
vann jag!

I dag var spegelbilden mig lik

modig nog att vara jag.





Fri vers av Tony Hermansson
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-11-14 19:45



Bookmark and Share


  Smultris
Du är du, modig och alldeles unik ;-)

Gillar din dikt... slutet är toppen...
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson