Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre höst


just när våren
var i stundande

med löften
om en solig sommar

lite lugn och ro
inombords
för en gångs skull

bläddrade du upp
höstens kapitel
i min bok

en regning mörk årstid
med huvudvärk och
magknip
vemod och duggregn

hösten har sin charm
med jag har
börjat tröttna

trodde att jag äntligen
skulle få uppleva

något annat

åtminstone
ett par veckor

men tydligen inte

i år





heller...












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-10 20:50



Bookmark and Share


  walborg
Välskrivet om inre smärta. Önskar Dig litet värme någonstans ifrån ...
2010-06-11

  Emme VIP
Ännu en väldigt bra skriven dikt, gör ont i själen att läsa...
2010-06-11

  Sturesdotter
fastnar speciellt för:

bläddrade du upp
höstens kapitel
i min bok

vackra ord som säger allt om känslan ...
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP