Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotsteg saknas

 

i de böljande fjällens grönska

 finns du min älskade

i de klara fjällbäckars porlande

finns ditt skratt när du ler emot mig

 

när morgonsolen som aldrig gick ned riktigt

sträcker på sig och gäspar godmorgon

midnattssolen väckte ju den till morgon

allt för tidigt för att den skulle hinna med sig

då såg jag dig

solens strålar visade ditt jag

du blinkade på ditt vis och sa tittut

 

i backar som trampats av många fötter

såg jag endast våra fotsteg

hur vi gick och samtalade med varann

om livet och hur det kan vara

 

lyssnar till måsars skri nu

ensamt låter det

men solen går upp o ner

precis som förr

bara fotsteg saknas

 

 

 




Fri vers av sunnanvind
Läst 340 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-06-09 22:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så skön.
2010-09-04

  Blåbäret
vissa avtryck fastnar för alltid...även om man inte vandrar sida vid sida längre
och som man blir påmind...

fast stundtals när jag läser får jag en känsla av något större...hmmm...men den sidan sviker ju aldrig
2010-06-10

  Jack_iX
Fina rader ... ljuva att läsa om saknad o längtan !
2010-06-10

  anits VIP
Underbart vackra rader
2010-06-10

  kärleks ängel
underbar!
2010-06-10

  lodjuret/seglare VIP
bara att ha allt det där inom sig, att sedan kunna ge uttryck också för sådana känslor, det känns stort
2010-06-09

  Lasseman VIP
Livs poesi när den e som vackrast!.. ifrån din penna min duva..
2010-06-09

    JJ VIP
Väldigt vackert! Jag vet hur vackert det kan vara! Mvh. JJ.
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind