Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

jag är lite rädd igen älskling, men vet inte helt för vad

rädslan hindrar mig iallafall ifrån att göra dig glad

gråter lite mer igen, men inte helt varför

känner mig sliten och en smula mör

jag har svårt att finna tröst

en konstant oro fyller mitt bröst

vaknar osäker och somnar likaså

tyckte om natten, men det var då


vad sker

önskar jag kunde förstå bara lite mer..

om mig

så jag kunde förklara för dig







Fri vers av Katrin från Söder till Norr
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-10 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin från Söder till Norr