Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONEN VAR ROSENSKÄR

Morgonen
var sommarens toner
bland bergen ett eko
av havets röst

morgonen
bar blommans rodnad
skir som vindens leenden

morgonen
bar drömmens frön
så vackra
av gyllne guld

rosenskär
av kyssta drömmar
morgonen
var ljuv av sommar

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-10 04:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra rader att läsa denna grådaskiga morgon på västkusten!
tack för den Maria!
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~