Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad...

 

 

i den varma asfalten

känner jag dina steg

där du borde gått

...vid min sida

i sädesfältens grönska

ser jag avtrycken

av din gestalt

där du borde gått

...vid min sida

när fjällets skuldra

 lägger sig till ro

och lättnad av sol kommer

då borde du vara där

och finnas

...för mig

att lysa upp

i skymningen

för trots en sol

 som värmer

som gör det ljusare

finns det skymning 

inom mig

 

saknar

...dina fotsteg

 

 




Fri vers av sunnanvind
Läst 331 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-10 22:34



Bookmark and Share


  Björne.H
Så oerhört jävla pricksäkert skrivet och så välformulrat.

PS: En av giarristerna i vårt band har skrivit en låt på samma tema som också heter just Saknad.
2010-11-25

  Bibbi VIP
Smärtsam saknad.
2010-07-25

  Blind Boy Grunt
Rysligt bra skrivet! Som Lagerkvist skrev:
Vad är djupt som saknad.
Vad fyller våra hjärtan så som tomhet.
Vad uppfyller själen så som längtan efter något som inte finns,
som den vet inte finns.
2010-06-14

  ~Leonardo~
oj..du återger ju verkligen känslan av saknad väldigt starkt med dina ord. vemodigt och med stor kärlek.
2010-06-11

  walborg
Underbart vackert om saknad av en vän.
2010-06-11

  Lars Hedlin
Känsla och djup....
2010-06-11

  anits VIP
förstår din saknad
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind