Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRAGPLÅSTER

Det kan trigga en
morot i metspö
bakom flötet
ovan sänket
som ett nyhetsankare
på tio famnar om
du faller och du
skrubbar sand
i sårvård
ett plåster på
ditt knä - velns
vad det svider
surt sa räven om
skårpan stramar
drag under galoschens
sula fula gula
vackra knä
drag av plåstret
ett tu tre
nu! RITSCH!!
AAAAAJJJJJ!!
Shiiit vad ont det gjorde!
Gott du gjorde.

 Det kan trigga en
morot i metspö
bakom flötet
ovan sänket
som ett nyhetsankare
på tio famnar om
du faller och du
skrubbar sand
i sårvård
ett plåster på
ditt knä - velns
vad det svider
surt sa räven om
skårpan stramar
drag under galoschens
sula fula gula
vackra knä
drag av plåstret
ett tu tre
nu! RITSCH!!
AAAAAJJJJJ!!
Shiiit vad ont det gjorde!
Gott du gjorde.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-10 22:18



Bookmark and Share


  LassO
hehe ja distrahera så känns de mindre
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar