Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvidheten



Bestämmelsen om intill.


 

du må och du må icke
du må och du må icke må
må ickemå och må må
 

icke här

 

 

du må nu skrika som en mås

 

tokiga skinka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-11 08:43



Bookmark and Share


  Annmargreta
Är det skinkan bredvid?
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin