Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär

Jag känner hur det pulserar

Små bubblor leker inne i mig
Det kittlas

Jag blir glad
Coolt

Alla mina sinnen fångar detta
En enda sak

Det största som finns

Hör den
Bara ett litet stycke som får mig fälla lyckotårar

Känner smaken av den
Något som får det vattnas i munnen och vilja ha mer

Ser den
Men ögonen får aldrig nog

Luktar på den
Och blir upphetsad

Känner den
Vill stanna kvar här och känna mer

Överallt
I min kropp

Vill att fler känner så
Upplever det

Hur underbart det är att vara kär!






Fri vers av habibty
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-11 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty