Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yxmördare

Vindpinat
Av stormar
Och orkaner
Med namn
Av starka
Kvinnor
Fuktskadat
Får man tänka
Efter allt regn
Som piskat
Röken stiger
Omger
En dimma
Det blir mörkt
Solen
Har gått ner
Över vikingaskeppet


Av papper




Övriga genrer av Lilla Lina
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-11-14 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina