Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överblick

Det hänger en man i en stolpe
Jag undrar vad han tänker, vad han ser
När han blickar ner på staden
På alla dessa männskor
Han gömmer sig och ler

För ingen tänker på att titta uppåt
Och se att mannen hänger på en gren
Precis som vilken apa
Som helst i denna djungel
Han klättrar hem igen





Fri vers av Lilla Lina
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-19 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina