Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jägaren

Jägaren, en skarpskytt
Med hunden vid sitt knä
Ingen rast och vila
Alltid storm, aldrig lä

Ingen tid att darra
Sikte, stadig hand
Dimman lättar, morgon gryr
Över jägarns land

Livet kommer nära
Döden närmre än
Tusendels sekunder
Tiden, ett vidunder
Stundom tungt att bära
Utan hund som vän




Bunden vers av Lilla Lina
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-12 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina