Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll i hatten

En storm drar in
Över landet

River upp allt
Hus och hem

Vänner, familj

En hel tillvaro

För det med sig
Och dimper ner det

På en helt ny plats

En grön plätt
Gräs
Där solen
Tittar fram

Början
På något nytt

Ett frö
I solen efter stormen




Fri vers av Lilla Lina
Läst 347 gånger
Publicerad 2012-02-23 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina