Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår i luften (pirr i magen) skål!

Just när du tror
Att allt är slut
Att alla ord har sagts
Att du sett varenda jädra repris på TV
Att det inte kan bli mer...av någonting


Plötsligt
Börjar det bara

SPRUTA!

Det kommer tankar
Och ord
Och bilder
Och du vill
Och du kan
Och du måste
För att inte spricka

NU! NU! NU!

Ge mig livet!

Jag har fått nog
Av att inte ha
Nu vill jag ha allt
På en gång!
I en stor skål

Servera mig
Liv, sprudlande!
Som ett glas rosa champagne
Av lycka




Fri vers (Fri form) av Lilla Lina
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina