Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt försök

Ett fönster står öppet
Men jag tittar
Åt ett annat håll

Jag är nån annan stans
Jag är flyktig, virvelvind

Du flyr vårt rum
Precis som jag
Det blir så tomt
Det ekar

Jag är nån annan stans
Men vill mötas
Nytt försök.




Fri vers av Lilla Lina
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-01 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina