Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gone fishin'

I've pulled many men out of the sea
- not as big shiny fish
waiting to be caught,
but as drowning sailors
silently begging
for someone to pull them out of their peril.




Fri vers av Lilla Lina
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-29 02:20



Bookmark and Share


  Anna*
A superb text that I will keep. Applause
2011-01-29

    ej medlem längre
diktens agn är denna läsare, vilken underbar dikt
2011-01-29

    ej medlem längre
diktens agn är denna läsare, vilken underbar dikt
2011-01-29

    ej medlem längre
diktens agn är denna läsare, vilken underbar dikt
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina