Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skälver

Din skugga dansar
Försiktigt
På min dunkla vägg
Tassar och trevar,
Väntar och skuttar,
Sprudlar
Kan inte bestämma
Sig, dig, mig

Du viftar och virvlar
Bråkar och
...Tvekar
Närmar dig, vänder
Jaghållerandan
Väntar spänt
Undrar
Och hoppas
Och hoppas
Skälver
Vid tanken
Den hisnande




Fri vers av Lilla Lina
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-29 02:45



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
din text tassar omkring som katten kring gröten
ganska konkreta rader å så diffusa rader igen
jag gillar det starkt
det är jag som är läsaren
som får alla möjligheter av dig
att göra nåt eget av din dikt
fantasi eggande! tack
möjligtvis skulle du kunna vara en aning mer stringent, räcker färre ord till för att uttrycka samma sak?
ha det fint! c
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina