Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Altruism

 

 

 


I mitt revir
ett hörn som är ditt
din altruism
som bor i mina ögon och mitt skratt
mitt lugn
mitt svar
en slags balans
som är vi

 

 

 

 




Fri vers av frökenjulie
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-11 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert...
2010-07-28

  August L S
Så snyggt, kortfattat och precist!
(Ska det verkligen stå altrulism?)
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

frökenjulie
frökenjulie