Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet kliv åt fel håll

 

Jag har sett dem ögonen förr
som gör kvällen så märklig
varför ska vi gå hem tillsammans
när båda bara behöver lite tid
att andas

Är du lika lycklig som du var?
var hon bättre än jag?
mer mogen än jag?

Du säger att du vet vad jag tänker
ibland känns det skönt att någon vet mer än jag

jag öppnar mina ögon försiktigt du sover vid mitt bröst
vi förlorade kanske våran stolthet
men vi har fortfarande allt

du säger att det kan göra ont att älska
jag ler

nu snöar det utanför köksfönstret




Fri vers av frökenjulie
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-01 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vackert om osäkerhet och bekräftelse:-)
Du behärskar verkligen orden!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

frökenjulie
frökenjulie