Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FIX

 

Står inte still
står inte still

jag röker gestikulerar välter ut glas och pratar om Ruben
varför måste man dricka om man inte vill
skrattar hur jag än mår
varför bry sig om i morgon
du ler

om du lämnar mig en sekund

ja

så förstår jag inte meningen.

Men jag kan inte säga till dig
de felen du gör
för jag vill inte se det ögat

Mina vänner och jag pratar, skrattar humanisternas centrum! en oas i blandad form...
Jag vill att du ska förstå mig
se mig
höra mina ord
vara stolt

det tomma det lilla lilla tomma

det är nog det dåliga i vår film




Fri vers av frökenjulie
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-27 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja du..så kan man känna.
Mycket bra skrivet, du har ordet!
2010-07-28

  August L S
Den är så fint balanserad tycker jag.
Mellan det osagda och det som det berättas om; mellan styckena som skrivs ut och de som avbryter sig själva.

Det och språket är som att det är väldigt du.
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

frökenjulie
frökenjulie