Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra igen


jag stänger dörren
låser

spikar upp två tjocka
brädor för den

och skuffar dit
den stora bokhyllan

sätter mig i ett hörn
och hungerstrejkar

tänker inte komma ut

förrän
ALLT

är bra

igen












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-13 10:09



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar
2010-06-13

  Emme VIP
Vill du ha sällskap? Känner för att
göra likadant just nu... Bra skrivet,
ärligt och känsloladdat
2010-06-13

  Nina Nightwish
Låter så som man känner för att göra när problemen inte verkar ha någon ände eller när stressen i kroppen går på högvarv och kroppen bara vill lägga av.. Bra
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP