Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEUTRAL

Varför är det så svårt
för Sverige att bli frälst?
Vi är neutrala
rabiat fundamentala
varken kalla eller varma
vore vi ljumna skulle vi larma

Hur kan det vara så svårt
för Svedala att bli sakralt?
Vi värnar om vår neutralitet
så rädda vi är för fanatet
varken utmaning eller trygghet
Aftonbladet eller Expressen, vem vet?

Livet för Svenne är som en påse
fyllt med skräp
dock innehållslöst
lite lagom sådär bara...typ...




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-13 11:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En mycket intressant aspekt på detta med neutraliteten.

Rabiat fundamentalism är tyvärr sällsynt i Sverige. Jag vill se mer av den.
Det klagas på fanatiker. Var är de? Visa mig dem? Jag vill vara där!
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar