Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blåser en vind

 

det blåser en vind där jag går

den berättar om dig

om det som är du

det jag redan vet

om dina famntag

om dina ord som värmer

det blåser en vind där jag går

den berättar en saga

utan slut




Fri vers av sunnanvind
Läst 484 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-06-14 20:15



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Helt underbara rader
2010-07-18

  issac.a.m
Helt Underbar..
2010-07-05

  kärleks ängel
underbar!
2010-06-15

  kärleks ängel
underbar!
2010-06-15

  Lars Hedlin
Fint :)
2010-06-15

  Blåbäret
som en omslutande, värmande filt av visshet
om allt man en gång fått erfara
fint!
2010-06-15

  anits VIP
Berörande vackert
2010-06-15

    JJ VIP
Alla sagor har ett slut men verkligheten fortsätter! Fin dikt! Mvh. JJ.
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind