Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Låt mig få dig att känna min kärlek

Låt mig fylla dig med den
Igen och igen

Tag emot
Sug i dig

Låt den flöda i dig
Förstå att den kommer från mig

Känn dess styrka
Känn dess renhet

Låt mig vara den givande
Det håller också mig levande

Jag är bara din

Låt mig få vara den jag är
Bara då kan jag känna såhär








Fri vers av habibty
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-28 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty