Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stölden



Min dröm försvann innan jag ens somnade,
kärleken drog och mitt hjärta domnade.

Jag bestals på allt mitt hopp,
kärleken drog och hjärtat sa stopp.

Allt jag gavs togs tillbaka.
Aldrig mer ska jag kärleken smaka.

2010-06-15
03:05




Bunden vers (Rim) av Boa Berg
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-15 03:02



Bookmark and Share


  PPQ
briljant
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg