Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills det ljusnar


har riggat geväret
framför dörren

om nån
kommer
så sker det på egen risk

ert eget fel

gnuggar mina händer

ler
som jag sällan lett

vågar du plinga på?

din jävel

jag väntar
på ett blodbad

och inatt
väntar jag

tills det ljusnar













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-25 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP