Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bensodiazepiner


benzo

frukost
lunch
middag





mättar
måttligt…












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-15 19:29



Bookmark and Share


  theloglady
Jo...mättar inte mig heller speciellt...
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP