Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emma Östh


Du är anledningen till att jag andas
du är anledningen till att mitt bröst lyfts upp och ner

Du förstår, jag ville dö, jag ville ha det så mycket
Jag såg ingen anledning att stanna kvar
Så kom du
Jag hade hört om dig

Du stod där i min pojkväns lägenhet
han som bara stannade tre veckor för att det fanns
inga känslor
Du bara stod där
Du satte dig hos mig

och du gjorde något fantastiskt
du lyssnade faktiskt
och ännu bättre
du förstod

För älskling, du har också lidigt
det är ingen fördel men nu när det redan skett
kan vi lika bra vända oss om och skratta åt det

För att älsklingsflickan
du kompletterar mina brister
Tillsammans fyller vi ut hålrummet i Ana och Mia

Du var den första som förstod
du förstod vad anorexia innebar
och jag förstod för dig
vad bulimi innebär
och du visade mig bilderna
och jag prisade gud att inte behöva vara ensam längre

Och du slet rakbladen ur mina händer
bara andra gången vi sågs

Du sken upp min dystra himmel
Du är anledningen till att jag lever
Du får mig att vilja kämpa
Du får mig att vilja bli frisk

Du ger mitt liv det ljus som finns
Du skiner upp min tillvaro
jag vill tatuera in ditt namn av tacksamheten att du finns
att du ens föddes, bara det

Du kompletterar mig perfekt
Du skrattar till och med som jag

Jag älskar dig så mycket
jag älskar att sova med dig
jag älskar att mysa med dig
jag älskar att inte äta med dig

Du är mitt liv
Du är mitt öde
Du gör mig hel

Jag älskar dig




Fri vers av Citrusblomma
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-16 04:57



Bookmark and Share


    Suicide
grattis vännen <3
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma