Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den friskes hämnd

När jag funnit mig själv ska jag leta rätt på er andra.




Fri vers av Boa Berg
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-16 10:28



Bookmark and Share


  Anna*
Bra! En perfekt hämd! =0)
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg