Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger bara Vuvuzela.




FOTBOLLS VM

 

 

Att bänka sig i fåtölj
lyssna på referat
se på fotbollsfest
blir till pest
det kunde varit så bra
LUren
gör det hela så sjukt
blir så trött
på bisvärmsöljud
förbjud  förbjud
Malariamygg
och tinnitusfluga
huga  huga
Det kunde blitt så bra
nä, de é bara blaha

Att bänka sig i fåtölj
lyssna på referat
se på fotbollsfest
blir till pest
det kunde varit så bra
Luren
gör det hela så sjukt
blir så trött
på bisvärmsoljud
förbjud  förbjud

Malariamygg
och tinnitusfluga
huga  huga
Det kunde blitt så bra
nä, de é bara blaha

 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-16 10:41



Bookmark and Share


  Jaseph
Första matcherna tålde jag inte vuvuzelan, men nu har jag liksom vant mig, eller så har kraften gått ur sydafrikanerna eftersom bollen inte trillar deras väg
2010-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR fotboll.
2010-06-16

  LassO
Katlahorn, har jag hört ;=) Men man får sänka ljuder och överleva med det... Tyvärr så missat man ljuden på plan, bolltouch och liknande
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar