Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hjärtat vet att tro

Imorgonlängtan svämmar över mitt hjärta
för den sjunger en sång inuti
och den dagen vet just detta
det är du och jag i ett vi
Själen kan skratta och dansa då
nya äventyr närmar sig
det vackraste syn ett par ögon kan få
ljuvliga trygghet att titta på dig
Det blomstrar så vackert överflöd på min äng
sen ditt frö började gro
varje liten ton av musik spelar på din refräng
och sången i hjärtat full av tro




Fri vers av poetlinan
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-17 07:52



Bookmark and Share


  firefire
underbart att läsa dina vackra ord igen,det var ett tag sedan! älskar denna musikaliska beskrivningen..fint!
2010-06-19

  PPQ
det här känns ju riktigt bra
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan