Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SENSITIVA

 

Perceptioner av ömhet
under detta skal
av tårar
i fåglars fylking
där säd gungar
i fartvindsvind
Blicken känsligt
            granskar
Känslans tisteltagg
smärtan en konsekvens
Synapser av ömhet
under hårda skal
av tårar
i tranors v-konstelation
där solrosfältet ödmjukt
bockar
i termiken efter vingebrus
Blicken granskar
                  mjukt
Känslans tisteltagg
smärtsam konsekvens

Perceptioner av ömhet
under detta skal
av tårar
i fåglars fylking
där säd gungar
i fartvindsvind

Blicken känsligt
          granskar

Känslans tisteltagg
smärtan en konsekvens

Synapser av ömhet
under hårda skal
av tårar
i tranors v-konstellation
där solrosfältet ödmjukt
bockar
i termiken efter vingebrus

Blicken granskar
                 mjukt

Känslans tisteltagg
smärtsam konsekvens

 




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-17 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar