Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuvuzelor


2000 poliser
6000 soldater

många miljoner
skattekronor
rakt ner i sjön

ett arv av
krig och förtryck

ett par som
jag aldrig har träffat

så lite svårt då
att känna glädje

känna nåt

mer än ett hopp
att karavanen
ska kantas av
en tusenfaldig
orkester av
vuvuzelor













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-17 21:28



Bookmark and Share


  Cugel
"ska kantas av
en tusenfaldig
orkester av
vuvuzelor
"

Nej, gud bevare. Ingen förtjänar ett så hemskt öde. Jag är för republik, men kungafamiljen förtjänar inte det där.
2010-06-17

  Tini Tut
Ja nu kan man säga att man är trött på hela bonanzan.
kram Tini Tut
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP